Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

TROIKA - kvalita, funkčnost a design, design, design

Jak už jsem se zmínila v článku O nás, tak kvalita a funkčnost je esenciální základ kvalitních produktů a nápaditý a neotřelý design dýchá těmto dvěma základním kamenům na záda. 

(Nejen) pracovní věci musí být praktické a funkční, ale úplně jiný rozměr dostávají, pokud s nimi člověk nejen pracuje, ale i se na ně rád dívá.

Německá společnost TROIKA svůj oficiální počátek datuje od roku 1992, nicméně zkušenosti již sbírala od let 70-tých. Společnost sama sebe klasifikuje je výrobce stylových dárků, a možná snaha potěšit obdarovaného nejen na pohled, ale i tou praktičností dovedla produkty k dokonalosti.

Preciznost nejenom v technickém provedení, ale právě i ve vizuálním zpracování vedla k tomu, že firma za svou existenci obdržela již mnoho cen za design. Firma, která začínala jako podnik o 5 lidech, se vypracovala na moderní středně velkou firmu se zaměřením na inovace. Každý den TROIKA hledá nové nápady pro rozvoj produktů.

V našem eshopu najdete krásné a stylové vizitkáře, praktické zápisníky, multifunkční pera a šikovné doplňky nejen do kabelky jako jsou kapesní zrcátka a držáky kabelek. Každý další kousek od firmy TROIKA překvapí designem, ale zároveň poskytuje jistotu kvality.