Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Čas vánoční... Kdy objednat vánoční dárečky včas :-)

Od poloviny listopadu začíná většina lidí vybírat dárky a objednávat. Jak se blíží Vánoce, víc a víc lidí shání Ježíškovi věci, aby měl co rozdávat. Největší dárečkový zápal pak přichází v první polovině prosince.

U nás v e-shopu nakoupíte mnoho krásných zápisníků, diáře nebo i šikovných doplňků - psaníčka, peněženky, organizéry, psací potřeby. U skladových zásob zasíláme obvykle zboží následující pracovní den a termín doručení bývá bez prodlev, tedy druhý až třetí den od odeslání. Záleží na dopravci, případně dni odeslání.

Velké oblibě se těší kožené zápisníky, kde si mnohdy přejete umístit monogram. V nabídce máme značku MontMat, Brašnářství Valešová a nejnověji také MEK Design se svým cestovatelským zápisníkem Palin. Všechny tyto krásné zápisníky se ale vyrábějí až poté, co si je objednáte. Jak jsme již dříve psali, je to kvůli obrovské paletě variant a také právě kvůli umisťování monogramu. 

Chcete svůj zápisník a máte vybráno? Určitě tedy objednávku neodkládejte. S blížícím se Ježíškem bude větší počet objednávek a bude pravděpodobné, že zápisníků bude opravdu hodně k vyrobení. V první polovině prosince také obvykle začínají být přehlcení jednotliví dopravci a doručení z jejich strany tak trvá déle, než je během roku běžné. 

Aby byly Vánoce s Vánoční pohodou. (Martezi.cz)

Tip č. 1 Je listopad? Pak můžete ještě vybírat. S blížícím se koncem měsíce ale není na škodu už dárek vybrat.

Tip č. 2 Je prosinec? Pak už můžete být pomalu nervózní. Pokud zaváháte, možné svůj kožený zápisník nedostanete včas. Skladové položky si cestu k vám najdou bez zdržení.

Tip. č. 3 Je třetí týden v prosinci? Pak už bohužel ručně vyráběné zápisníky do Vánoc nejspíš nedostanete, stále ale můžete vybírat ze skladových výrobků, jako jsou třeba krásné a ekologické zápisníky Dingbats* nebo vymazlené české zápisníky a diáře Black Brick.

Proto pokud máte vybráno (nebo pokud vybíráte), neodkládejte nákup kožených zápisníků na poslední chvíli. Přidávat k předvánočnímu stresu ještě stres z včasného doručení dárků není třeba. Lepší je bez stresu popíjet s dárečky doma v peřináči grog nebo svařák a odpočívat třeba u Popelky.


Autor: Martina Ježova