Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Tipy na originální dárky pro stylové ženy a muže!

Vánoce jsou předzvěstí konce roku. A konec roku je zase předzvěstí nových začátků a předsevzetí. A tak rozhodně neuděláte chybu, když darujete stylový zápisník, ve kterém i to sebenaivnější předsevzetí bude vypadat zcela seriózně a reálně. Ty, u kterých víte, že mají své plány na příští rok v úmyslu i reálně naplnit, zase můžete překvapit týdenními plánovači nebo diáři. Případně, pokud doma máte manažera tělem i duší a chcete mu pomoct dotvořit jeho image k dokonalosti, projděte mu šatník, vyberte zápisník, který bude ladit s jeho business outfity a on Vám bude ruce líbat. A pokud se chcete „blýsknout“ ještě víc, a dát tak najevo, že jste nevybrali jen ledajaký dárek, ale nechali ho Vašemu blízkému vyrobit přímo na míru, tak rozhodně nešlápnete vedle s některým z dárků s monogramem.

Chcete udělat radost člověku, jenž má neustálou potřebu sáhnout po každé vizitce, která leží vedle účtu v restauraci, obchodě nebo fitness centru? Nebo je snad ve Vašem okolí někdo z obchodního prostředí, ve kterém se, jak všichni dobře víme, hází vizitkami jako zrním slepicím? V obou případech se pak ony „kouzelné kartičky“ válí všude možně a jak zákon schválnosti káže, zrovna ta jedna, která byla vážně důležitá, mezi nimi prostě není k nalezení. Právě pro všechny takové „sběratele“ je skvělým tipem na dárek vizitkář, díky kterému bude mít obdarovaný ve vizitkách jednou pro vždy pořádek. Navíc takový ten moment, kdy na jednání „vytasíte“ slušně vyhlížející přeplněný vizitkář působí velmi seriózně a to přeci všichni chceme 😊.


Zná to asi každá žena. V ten nejméně vhodný moment, kdy vážně potřebujete najít klíče, se Vaše kabelka rázem promění v bezednou tašku Hermiony, ve které je sice nekonečný arzenál nezbytných věcí, ale o to spíš se tváří jako černá díra a ony klíče v ní ne a ne najít. Právě pro tyto případy existuje chytrá věcička, které se říká držák na kabelku. Nejen, že kabelku skvěle dozdobí a rázem je i z obyčejné tašky originální a jedinečný kousek, ale navíc si na háček lehce pověsíte klíče, čímž si při jejich hledání ušetříte spoustu času a dost možná i nervů. Skvělým pomocníkem je i v případě, že je někam třeba zavěsit přímo samotnou kabelku, která nemá uši jako Dumbo, takže sama o sobě dvakrát dobře nedrží. No a pokud máte ve svém okolí ženu, která patří mezi správné nákupní maniačky, tak vězte, že „ani stou kabelkou do sbírky“ nic nepokazíte, protože, omluvte nás za genderovou narážku, ale pánové zkrátka nepochopí, že to bordové psaníčko není stejné jako to červené, co se nám líbí letos.

Sice platí zlaté pravidlo, že je třeba soudit podle obsahu a ne obalu, ale u peněženek platí přesný opak. Směle si dovolujeme tvrdit, že ne každý vidí, zda je peněženka plná či zeje pustotou, nicméně je do očí bijící, pokud vypadá, že zažila druhou světovou válku a hned při prvním vytažení se z ní sypou drobné na všechny strany. A tím asi zrovna na nikoho neuděláte dobrý dojem, nezávisle na tom, zda ta „pětikačka“, co vypadla, byla to jediné, co v té peněžence je.


  • Pro zapomnětlivce a kutily – pera

Jak elegantně naznačit nějakému zapomnětlivci ve Vašem okolí, že by si měl některé věci raději zapsat? No ideálně tím, že mu podarujete takové pero, které si naprosto zamiluje a nebude ho chtít dát z ruky. Příkladem takového pera by mohlo být multifunkční pero, ze kterého bude srdce každého kutila „řvát blahem“. Kromě toho, že se s ním dá totiž zcela „překvapivě“ pohodlně psát, může sloužit i jako měřidlo, má totiž centimetrové a palcové pravítko, vodováhu a v neposlední řadě i šroubovák. Zkrátka takové „kindervajíčko“ pro každého muže.

  • Pro parádnice i perfekcionistky – zrcátka

Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější?“ Pokud s tímto věnováním darujete jedno ze stylových zrcátek z naší nabídky, úsměv na jakékoli tváři něžného pohlaví je zaručen! Která žena se totiž občas nepotřebuje ujistit, že make-up je stále tak dokonalý jako ráno, nebo že po obědě nevypadá jako „veselý cyklista“?


Věříme, že Vám naše nápady dodaly trochu nové krve do žil a Vy už nyní máte dostatek inspirace na dárky, se kterými rozhodně nešlápnete vedle. A kdyby přece jen náhodou ne, uklidní Vás, že do Vánoc pro Vás ještě pár tipů chystáme, takže rozhodně nezapomeňte hlídat aktuality na našem webu!


Autor: Kateřina Zajíčková