Během období prázdnin budou dodací lhůty neskladových výrobků zn. MontMat a MEK design o něco delší z důvodu prázdninového provozu výrobců. Děkujeme za pochopení.

Zpátky do lavic aneb příležitost pro důvodný refresh školní výbavy ;-)

No nic, nebudeme chodit dlouho okolo horké kaše - prodáváme rádi tečkované věci ať už na bujo (nápověda pro rodiče: bujo se čte bužo a je to zkratka od bullet journal). Umíme i parádní kožené zápisníky (třeba s monogramem) a cizí nám nejsou ani (kožené) diáře. Pojďme se tedy mrknout na to, co v rámci back to school nákupu můžete přidat do aktovky/kabelky/batohu.

Eco-friendly zápisníky Dingbats* (nejen pro buletžurnalisty)

Tyhle zápisníky jsou super hned z několika důvodů - mají krémový papír, vyšší gramáž a povedený design. Koupit se dají tečkované nebo standardní linkované a nelinkované. Jsou dostupné hned v několika barvách, přičemž každá barva má svoje zvířátko ;-) 



Vytuněné zápisníky Dingbats* na bullet journal

Tak tyto zápisníky mají všechny parametry "obyčejných Dingbatsů" - krémový papír, vyšší gramáž, design. Navíc ale mají několik vychytávek pro bujo (rozlišovače, future log, atd.). A to se vyplatí.



Obligátní studentský diář v dospělém kabátě

Midori znáte? To jsou ty cestovatelské zápisníky netradičního formátu 10 x 20 cm. Mno a pokud už takový máte (a nebo nemáte a chcete koupit, tak doporučujeme kožený Palin), tak si do něj můžete pořídit diář. Můžete vybírat řádkový diář na půl roku, který vám vydrží až do prosince. A po Novém roce pak pokračujete v půlročním řádkovém nebo sloupcovém. Nebo rovnou ročním řádkovým? Klidně, každému vyhovuje něco jiného.



Bez pisátek by byl papír k ničemu...

...tedy pokud se nechystáte skládat třeba origami... Proto jsou tu psací potřeby plné barev nebo jen pro minimalistický černý text. Ātopen jsou psací potřeby s otiskem Japonska. Kvalitní a promyšlené. 

Pro minimalistické psavce je tu černý Ātopen Fineliner a pro větší kreativce pak pastelové odstíny v 6-packu se dvěma hroty



Tečkované náplně třeba do kožených zápisníků

Pro flexibilní jedince, kteří se nechtějí nechat svazovat strukturou nebo fixními plány, je ideální volba bujo v kroužkovém zápisníku. Proto pro vás máme tečkované náplně ve třech gramážích - 80 g/m2 pro standardní plánování a zápisky (ideální do školy, na minimalistický bullet journal), 100 g/m2 pro plánování a zápisky třeba plnícím perem (neurazí náročnější psavce) a 120 g/m2 na kreativní buletžurnalisty, pestřejší nákresy nebo prostě pro ten pocit vyšší kvality (vhodné pro náročné a fajnšmekry).

A kde že se ty tečkované náplně upotřebí? Třeba v koženém kroužkovém zápisníku. Volit můžete mezi Marco (zavírání na gumičku) nebo Indiana (zavírání na sedlářský knoflík). A těch barev - tu správnou pro sebe najde jemná dívka i minimalistický muž.



Našli jste? Ano? Skvěle, to bude aspoň příjemný start ve vzdělávacích institucích :-) Nenašli? Nevadí, snad vám tento článek poslouží jako inspirace pro vánoce nebo narozeninový dárek. A i kdyby přesto ne, tak sem k nám aspoň občas koukněte, protože chystáme další novinky ;-)

Text: Martina Ježova