Průvodce zápisníky MontMat

Kožené zápisníky MontMat si našly cestu k mnoha zákazníkům díky své variabilitě a ruční výrobě. Kouzlo zápisníků je tkví v originalitě, která vyplývá z vlastností pravé kůže. Osobitost pak každému zápisníku dodává ruční barvení každého kusu a možnost navolit si konkrétní prvky zápisníku. Zápisníky MontMat - to je český výrobek, který je skutečně co kus, to originál.


Co mají všechny zápisníky MontMat společné?

Tak především jsou zápisníky variabilní, proto můžete vybírat z:

  • palety 21 barev

  • velikostí A6, A5 a A4

  • navíc můžete doplnit ražbu nápisu

  • firemní zákazníci mohou objednat zápisníky vč. ražby loga

MontMat - barevná paleta kožených zápisníků MontMat - barevná paleta kožených zápisníků MontMat - barevná paleta kožených zápisníků

Čím se zápisníky MontMat liší od sebe navzájem

Kožený zápisník MontMat Amerigo Kožený zápisník MontMat Indiana Kožený zápisník MontMat Vasco Kožený zápisník MontMat Marco

Základní rozdíly jsou ve vazbě a zapínání. Na výběr jsou k dispozici modely s kroužkovou vazbou, tedy jejich náplní jsou náhradní náplní s dírkami na kroužky. Další varianty pak slouží jako obaly na sešity – tam je možné vybírat z vazby na gumičku a nebo využít zachycení za klopy. Zavírání je dostupné buď na gumičku nebo sedlářský knoflík, případně bez zavírání.

Zápisníky MontMat

V nabídce máme tyto zápisníky MontMat: Indiana, Marco, Vasco a Amerigo. Jednotlivé zápisníky se liší vazbou (kroužková, na gumičku, bez vazby) a zavíráním (sedlářský knoflík, na gumičku).

Přehled zápisníků MontMat

Zápisník Vazba Zavírání Velikost Poutko na pero
Indiana Kroužková Na sedlářský knoflík A6, A5, A4 Volitelné
Marco Kroužková Na gumičku A6, A5, A4 Volitelné
Amerigo Na gumičku Na gumičku A6, A5, A4 Volitelné
Vasco žádná Na sedlářský knoflík/žádné A6, A5, A4 Ne

Varianty zápisníků Indiana a Marco

Tyto dva typy zápisníků mají kroužkovou vazbu, patří k nim tedy neodmyslitelně náhradní náplně papírů a možnost jejich výměny. Potřeby každého jsou ale jiné, proto se jednotlivé typy zápisníků liší v počtu listů, které jsou schopné pojmout.

Formát Na počet listů Název zápisníku
A6 100 Indiana elegant
Marco elegant
A5 100 Indiana elegant
Marco elegant
A5 200 Indiana grand
Marco grand
A4 100 Indiana elegant
Marco elegant
A4 150 Indiana superior
Marco superior

Průvodce náplněmi pro zápisníky Marco a Indiana pro vás chystáme. Všechny dostupné náplně najdete v kategorii Náhradní náplně.

Chybí vám nějaká informace? Máte nějaký nápad, co by jste na zápisnících ocenili nebo vás napadá něco jiného, co bychom mohli vylepšit? Neváhejte a dejte nám vědět. Rádi zápisníky MontMat ještě vylepšíme.

Autor: Martina Ježova

Kam dál?

Doporučené produkty6