Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Inverzní bullet journal – co to je?

Znáte někoho, kdo nemá rád krásné věci? Pokud ano, my to určitě nejsme. Co ale dodává kráse jiskru, to je odladěná funkčnost. Aneb ve znamení minimalismu víme, že věci, co dělají jen parádu se ve výsledku jenom kupí - leží ladem a v lepším případě skončí po nějaké době u někoho jiného (v tom horším v odpadkovém koši).

Rozhodli jsme se váš pracovní stůl zpestřit zápisníky pro bullet journalling v netradičním pojetí. Značka Archer and Olive stvořila krásné tečkované zápisníky, které obsahují černý papír o vysoké gramáži (celých 160 g/m2 !) s bílými tečkami.

Jsou to zápisníky stvořené pro všechny, kdo si chtějí prosté psaní zápisků oživit inverzí – bílé texty na černém podkladu. Pro všechny, kdo chtějí své kreativní počiny něčím ovzláštnit – třeba kresbami na tmavý podklad. A v neposlední řadě jsou tyto tečkované zápisníky skvělý originální dárek pro vaši šéfovou, kolegyni, přítelkyni nebo třeba kamarádku.

Archer and Olive – to jsou bullet journaly, které v tvrdých deskách skrývají klasický formát v neobvyklém provedení. Navíc každý z těchto černočerně černých těčkovaných zápisníkůhrany listů pozlacené nebo postříbřené.

Blackout bullet journal je prostě perfektní dárek – pro někoho nebo pro sebe pro radost. A kdyby jste ho opravdu koupili někomu jinému než sobě, vězte, že je navíc v pěkné dárkové krabičce.

Autor: Martina Ježova