Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Jak balíme naše zásilky

Často se nyní skloňují pojmy jako klimatická krize, ekologie, odpadové hospodářství, recyklace, upcyklace, atp. Češi jsou známí tím, že třídí velmi obstojně, což je mimochodem jen řešení následků, nikoliv příčiny. Určitě je ale lepší dělat aspoň něco než vůbec nic. A proto by se měly ve svém snažení zapojovat všichni - i v rámci práce.

Od počátku naší činnosti se snažíme být šetrní při používání obalových materiálů. Je to sice mnohdy pracnější objednávku zabalit, ale hřeje nás na srdci dobrý pocit, že jsme obaly ještě využili a že neskončily v koši (a následně někde na skládce). Že odslouží ještě jedno kolečko svého životního cyklu.

Tímto se všem omlouváme, kdo čekají, že všechny naše balíčky budou jako ze žurnálu. Některé jsou, některé nejsou. Pokud ale máme možnost daný balíček zabalit do již použité krabice nebo využít starší výplňový materiál, vždy volíme tuto variantu přednostně.


Autor: Martina Ježova