Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Podzimní novinky na e-shopu

Tečkované vložky do zápisníků jako základ bullet journal (Martezi.cz)Tečkovaná náplň na 6 kroužků

Tečky kam se podíváš

Velké oblibě se těší naše tečkované náplně, a to především ve variantě z papíru o gramáži 120 g/m2. Protože ale víme, že pro kroužkové zápisníky hoří mnoho srdcí a mnoho z nich také pro zápisníky značek, které využívají kroužkovou vazbu se šesti kroužky (jako třeba používá i Filofax), připravili jsme pro vás novinku s děrováním, které je s těmito zápisníky kompatibilní. Naši novinku - tečkovanou náhradní náplň do zápisníku A5 s 6 otvory můžete už objednat. A pozor, gramáž bude vaše oblíbená 120 g/m :-)


Rubeus aneb kožený elegán

Štíhlý kožený zápisník jako elegantní doplněk (Martezi.cz)Kožený zápisník Rubeus - elegán na všechno

Další podzimní novinkou je zápisník Rubeus ve formátu A5 s kroužkovou vazbou. Jedná se o zápisník, který patří mezi ručně vyráběné a ručně barvené. Vyznačuje se tím, že je užší, protože nemá všité poutko na pero. Můžete ale k němu přikoupit vsadku, vkládací držák na pero (pen loop). Je tak elegantnější, ale neztrácí nic na své funkčnosti.


A co dál?

I dokumenty mohou mít krásný kabát (Martezi.cz)Složka na papíry Noteska

Tím nekončíme! :-) Během následujících dní rozšíříme nabídku zápisníků Dingbats*. Těšit se můžete na zápisník v barvě smaragdu nebo klasické černé. Pro úspornější psavce pak bude v nabídce nově i formát A6.

Značka Noteska rozšíří svoji nabídku o desky na papíry z pratelného papíru, které budou ručně šité. Těšit se můžete na krásnou šedou barvu.

A to je vše? Možná... Spíš ne :-) Ale vše potřebuje svůj čas, takže se můžete těšit i na další překvapení, která pro vás chystáme.


Zpracovala: Martina Ježova