Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Tipy na vánoční dárky na poslední chvíli

U nás najdete dárky a dárečky pro psavce, plánovače, vegany, eko zaměřené, preferující ruční výrobu, elegány, studenty, manažery, matky, nematky, prostě všechny milovníky papíru a ještě pár dalších.

Náš tip: Diáře Black Brick

Diáře Black Brick oplývají vkusem, stylem a precizností. Mají tak objektivně nejlepší šanci oslnit a uhranout obdarovaného. V krásných tvrdých deskách totiž najdete sloupcový roční diář a spoustu dalších vychytávek (mrkněte dole v galerii). 

U diářů Black Brick navíc neplatí pravidlo: nesuď knihu podle obalu. Ba naopak! Suďte diáře Black Brick (také) podle obalu. Už jen samotná obálka je precizně zpracovaná a volba designu je jednoznačně napříč standardní diářovou nabídkou mimořádná. Kvalitní italská koženka nebo zlaté plátno prostě zaujmou od prvního doteku. Tyto diáře jsou skutečně Ferrari mezi diáři. A hlavně jsou české - v Česku vyrobené, Čechy vymyšlené. Pokud tedy navíc rádi podporujete české značky (tedy ty, které nejedou made in China), je toto jednoznačně pravá volba.


A pokud nehledáte Ferrari diář, ale Ferrari mezi zápisníky, můžete sáhnout do blackbrickovské nabídky zápisníků ;-)

Sázka na zelenou: Dingbats*

Další skvělou (skladovou) volbou jsou zápisníky Dingbats*. Takový vánoční dárek potěší nejen milovníky papeterie, ale i všechny, komu leží na srdci ekologie a životní prostředí. Tyto zápisníky nejen splňují vše nezbytné pro kvalitní zápisník:

  • kvalitní tvrdé desky z PU kůže / potažené látkou
  • kvalitní papír o vysoké gramáži 160g/m2 i pro ty nejnáročnější
  • krémová barva papíru pro komfort při psaní (a bílý u řady Pro pro ty, kdo preferují sněhobílý papír)
  • kapsička, poutko na pero, zavírání na gumičku a záložka
  • u řady Earth pak najdete ještě navíc několik vychytávek pro milovníky Bullet Journal

Ale i pro ty, kterým záleží na ekologii:

  • samotná výroba minimalizuje dopady na životní prostředí tak, že veškerou použitou vodu k výrobě vrací čistou zpět do přírody
  • značka balí zápisníky do fólie, která je vyrobena ze 40% z etanolu z cukrové třtiny, tedy je celá 100% recyklovatelná a zároveň je to minimum balícího materiálu, které je vůbec nutné použít
  • místo stromů, které jsou použity na výrobu papíru, jsou vysazeny nové (FSC® (FSC-C105099))
  • desky jsou vyrobeny z recyklované umělé kůže
  • výrobce má jako jediný výrobce zápisníků certifikaci, že se jedná o 100% veganský výrobek certifikovaný EU V-Label (www.v-label.eu)




Autor: Martina Ježova