Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Máte rádi kůži?

Kůže je obecně považována za kvalitní materiál. Nadčasový, stylový, který nikdy nezevšední. Proto by ani u nás neměly chybět kožené výrobky.

Co by to ale byl za výrobek, kdyby nebyl ryze praktický. Oslovily nás výrobky značky MontMat, která se soustředí na ručně vyráběné kousky. Ve svém sortimentu nabízejí mimojiné také zápisníky.

Vybrali jsme pro vás krásné zápisníky formátu A6 - praktické a stylové. Můžete vybírat ze dvou variant. První je varianta MARCO, která má zapínání řešené gumičkou. Zápisník zavřete ve zlomu vteřiny, ať jste kdekoliv. Na jednání nebo na cestách.

Zápisník MARCO A6

Druhou variantou je INDIANA, zápisník stejných kvalit, jen se zapínám na sedlářský knoflík. Dobrodružně stylový, jednoduše praktický.

Zápisník INDIANA A6

Nahlédněte do světa kvalitně zpracované kůže, do světa ruční práce, do světa, kde se tradiční výroba snoubí s rytmem současnosti. Nahlédněte do světa MontMat!