Milý zákazníci, velice se omlouváme, ale v termínu od 2.4. do 24.4. z provozních důvodů nebude probíhat expedice. Děkujeme za pochopení.

Back to school pro pracující

Jsme milovníci teček a tečkovaných zápisníků, které jsou vhodné nejen na bullet journal, ale také na zápisky všeho druhu. Poslouží nejen při návratu do lavic, ale jako perfektní podklad pro zápisky z porad nebo sepisování receptů. A ačkoliv na našem e-shopu najdete hlavně tečkované zápisníky, cizí nám nejsou ani linkované nebo čisté

Zápisníková klasika

Pokud hledáte tradiční formát s důstojnými deskami, tak je dobrou volbou kterýkoliv ze zápisníků Dingbats. Tyto zápisníky vynikají barevnou variabilitou, takže si můžete desky zvolit v barvě, kterou máte rádi. Jak již bylo zmíněno výše, tečkovaná lineatura je skvělá, ale pro tradiční duše jsou v nabídce také linkované a čisté zápisníky. Základem jsou zápisníky řady Wildlife, ale pokud máte rádi výraznější barvy nebo holdujete různým vychytávkám, tak je zajímavou volbou řada Earth.

No a pro ty z vás, kteří potřebujete o něco více místa, je určena řada Pro ve formátu B5. Větší než A5, ale kompaktnější než A4. Formát B5 totiž kombinuje výhody obou těchto formátů.

Český Midori aneb Palin (Martezi.cz)Kožený zápisník ve formátu midori

Radost na míru

Když obnovit vybavení, tak pořádně. V takovém případě je tou správnou volbou kožený zápisník. Pokud na vás ještě dýchají cestovatelské vzpomínky, pak je příjemnou volbou kožený zápisník Palin v oblíbeném cestovatelském formátu midori. Někdy je trošku odstrašující cena náhradních sešitků, proto u nás v nabídce najdete jednodušší, ale cenově dostupnější variantu - tečkovaný sešit Noteska midori.

Zápisníky MontMat mají nepřeberně variací (Martezi.cz)Kožené variace by MontMat

Pro tradičnější povahy je perfektní volbou zápisník značky MontMat. Značka má velmi variabilní nabídku - 4 typy zavírání, 3 různé vazby, 22 barev, 3 formáty. V případě zápisníků Marco, Indiana, Lirio, Amerigo a Vasco je customizace dotažená do detailu. A protože bez teček bychom to nebyli my, v naší nabídce najdete tečkované vložky do kroužkových zápisníků, a to dokonce ve dvou variantách - s papírem v klasické gramáži 80g/m2 a ve verzi pro náročnější s gramáží 120g/m2.

A vězte, že všechny kožené zápisníky u nás můžete pořídit s monogramem ;-)

Pisátka

Naše nabídka psacích potřeb je skromnější a skutečně více sedí školákům do jejich pouzder. Back to school haul 2022 s našimi Atopeny asi neuvidíte. Pokud ale hledáte něco pro své dítko nebo jste duše kreativní, která tvoří dekorativní bullet journal, budou finelinery značky Dingbats skvělou volbou. Texty a jednoduché dekorace vytvoříte černým finelinerem a barevnější dekor a plochy pak některou ze sad Atopen s dvěma hroty - fineliner a brush pen.

Back to school je sice jednou za rok, ale zápisník je možné si pořídit kdykoliv. Pokud máte rádi vůni papíru (nebo i kožených zápisníků), tak si můžete udělat radost třeba hned.


Autor: Martina Ježova